Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΠΑΝΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΙΚΙΕΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Στις 25 Μαρτίου, η εκδήλωση στον Λευκό Οίκο: Πάλι η Ομογένεια θα εκπροσωπηθεί από εκκλησιαστικό ''ηγέτη'', τον αρχιεπίσκοπο Δημήτριο. Δυστυχώς, παραμένουμε ακόμα η μόνη -''γκεττοποιημένη'', καθυστερημένη- εθνική ομάδα στις ΗΠΑ, που την εκπροσωπεί...
ρασοφόρος.

 Οι πολιτικοί από την Ελλάδα, θα κρατούν μεγάλο ''πανό'' στην παρέλαση στη Νέα Υόρκη, 27 Μαρτίου, που θα γράφει:
''Siemens ζεις, εσύ μας οδηγείς. Ασυλία, παραγραφή, ατιμωρησία. Ζήτω η ελληνική μας δημοκρατία''.
 Αναμένουμε με αγωνία και συγκίνηση να ακούσουμε πάλι τους υπουργούς και βουλευταράδες, να επαναλαμβάνουν γιά 25η χρονιά, ''πόσο πολύ μας αγαπά η Ελλάδα'', ότι ''οι απόδημοι είμαστε διπλά 'Ελληνες'', ότι ''θα μας δώσουν σύντομα το δικαίωμα ψήφου'' δηλ. σε 50 χρόνια, κ.ά.Αναξιόπιστες οι φήμες που κυκλοφορούν στο γκέττο μας στην Αστόρια, περί υποδοχής τους με ζαρζαβατικά και γιαούρτια.
Συστάσεις του πρόεδρου της ''Βουλής των Ελλήνων'', στους ταξιδεύοντες σε παροικίες βουλευτές: ''Εκεί που πάτε να είστε σοβαροί και να μην εκτίθετε τον φημισμένο Οίκο μας. Δεν θέλουμε να αρχίσουν να φωνάζουν και οι Ομογενείς ''να καεί, να καεί, το μπουρδέλο η Βουλή''.

Στην 5η Λεωφόρο, Νέα Υόρκη, 27 Μαρτίου 2011:
''Kαρναβαλικό τουρκομπαρόκ'', με παπάδες, τσολιάδες, καλλιστεία, πολιτικούς από Ελλάδα, ''προεδροπαράγοντες'' και...σκύλους                                                                                                                                                  
- Τον περασμένο χρόνο (2010) στη Νέα Υόρκη, παρελαύνοντες και θεατές ήταν περίπου 15.000 συνολικά. Εφέτος, θα περάσουν τις 10.000;
- O υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. (Προστασίας Πολιτικών και Νταβατζήδων) Χρήστος Παπουτσής θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση.
- Στη Νέα Υόρκη και ο υφυπουργός Εξωτερικών (αρμόδιος γιά το 2% του απόδημου Ελληνισμού, δηλ. 
μόνο γιά τους κρατικοδίαιτους ΣΑΕριτζήδες του), Δημήτρης Δόλλης. Θα παρελάσει με φουστανέλα και τσαρούχια, κρατώντας επιγραφή που θα γράφει ''δώστε και σώστε'' (δηλ., Ομογενείς αγοράστε ''ομόλογα της συμφοράς'', γνωστά ως ''ομόλογα της διασποράς'').
- Μόνο 3 βουλευτές στην παρέλαση Νέας Υόρκης, 27 Μαρτίου: 'Ελενα Παναρίτη (ΠΑΣΟΚ), Αθαν. Δαβάκης (ΝΔ), Αλεξ. Χρυσανθακόπουλος (ΛΑΟΣ).
- Η (πολυταξιδιάρα) βουλευτίνα 'Ελενα Παναρίτη, εκπροσώπησε την Βουλή και στην παρέλαση στην Φιλαδέλφεια, 20 Μαρτίου. Η κ. Παναρίτη κατέχει ένα παγκόσμιο ρεκόρ: Τα 3/4 του χρόνου είναι εκτός Ελλάδας, αλλά θεωρείται επίσημα βουλευτίνα (Επικρατείας, ΠΑΣΟΚ) στην Ελλάδα. - Δύο βουλευτές (τυχεροί), 27 Μαρτίου στο Τάρπον Σπρινγκς δυτ. Φλόριδα: Μάξιμος Χαρακόπουλος (ΝΔ) και Δημήτρης Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ).

http://patrinaki.blogspot.com/2011/03/25-1821.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου