Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Λάμψη και μόδα στην Τεχνόπολις!

Η Τεχνόπολις των Αθηνών στο Γκάζι ετοιμάζεται να υποδεχθεί στην πασαρέλα τους έλληνες σχεδιαστές στο καθιερωμένο ραντεβού του Athens Fashion Week, από τις 30 Mαρτίου έως τις 3 Απριλίου....


Πρόκειται για την 13η διοργάνωση, που συνδυάζει τις επιδείξεις σχεδιαστών για τον χειμώνα 2011/2012, με τους σκοπούς του φιλανθρωπικού οργανισμού «Make a wish» (Κάνε μία ευχή).

Στις παράλληλες εκδηλώσεις τέχνης του Athens Fashion Week, στην Τεχνόπολι, θα εγκατασταθούν τέσσερα εργαστήρια με φοιτητές της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (28/3-2/4 δημιουργώντας τα δικά τους τρισδιάστατα έργα, με θέμα «Το ρούχο ως κατοικία του Σώματος», δίνοντας μία διαφορετική ερμηνεία και προέκταση στην έννοια του ρούχου.

Στις εκδηλώσεις περιλαμβάνεται και το αφιέρωμα «Next Generation», για την ανάδειξη νέων ταλαντούχων σχεδιαστών, μέσα από διαγωνισμό για τον «Καλύτερο νέο Έλληνα σχεδιαστή».

Η απονομή των δύο βραβείων του διαγωνισμού, θα πραγματοποιηθεί στην τελετή λήξης του Athens Fashion Week, στις 3 Απριλίου. Στο πρόγραμμα της λήξης, εντάσσονται και οι επιδείξεις ελληνικών σχολών μόδας.

Στην Athens Fashion Week, επέλεξαν να δείξουν τη δουλειά τους οι Δημήτρης Ντάσιος, Σωτήρης Γεωργίου, Δημήτρης Ζαφειρίου, Ευάγγελος Καβαθάς, Λουκάς, Κατερίνα Αλεξανδράκη, Κάθυ Χέυντελς, Μάκης Τσέλιος, Ασλάνης, Νίκος-Τάκις, Παρθένης, Άντρια Παπαδοπούλου, Δάφνη Βαλέντε, οι σχεδιάστριες μόδας της φίρμας «Delight», Δάφνη Ηλιάκη και Εύη Ρέτζιου, οι Βασίλης Κωστέτσος, Πάνος Βαλταδώρος, Πάνος Απέργης, και η Corina Vladescu από τη Ρουμανία, η Cristina Nitopi από την Αυστραλία, και η Alice Marie Hajipanayi.

Τα εγκαίνια θα γίνουν από τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, ο οποίος βρέθηκε σήμερα ανάμεσα στους συντελεστές του Athens Fashion Week, στη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος στην Τεχνόπολι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου