Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΤΟ.......Δ' ΡΑΙΧ !!!


Το γνωστό λόγω του εξωφύλλου του με το άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου να κάνει μια συγκεκριμένη χειρονομία περιοδικό FOCUS δημοσίευσε άρθρο με τον τίτλο:«Οι Έλληνες πνέουν τα μένεα κατά του Δ’ Ράιχ» όπου αναφέρεται «στα αντιγερμανικά αισθήματα που βράζουν» στην Ελλάδα:
Mε αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. στις 25 Μαρτίου, όπου οι Έλληνες εξαρτώνται για την αποτροπή μίας χρεοκοπίας από την καλή διάθεση της γερμανικής πολιτικής, τα αντιγερμανικά συναισθήματα «βράζουν» στην Ελλάδα.
«Το Δ’ Ράιχ διατάζει», ήταν ο τίτλος σχολίου του Μενέλαου Γκίβαλου στο περιοδικό «Επίκαιρα» στο οποίο διατυπώνει τη θέση του: «Ό, τι δεν κατάφερε η Γερμανία με δύο Παγκοσμίους Πολέμους, το πέτυχε με το Ευρώ: Την κυριαρχία επί της Ευρώπης».
Και Έλληνες πολιτικοί εκφράζουν την έντονη δυσφορία τους απέναντι στους Γερμανούς: Ο ήρωας της Αντίστασης Μανώλης Γλέζος υπολόγισε ότι οι εκκρεμείς γερμανικές αποζημιώσεις και ένα μη αποπληρωθέν αναγκαστικό δάνειο συν τόκους περίπου αντιστοιχεί στο σημερινό δημόσιο χρέος της χώρας.
Ο Παναγιώτης Καμμένος, βουλευτής της συντηρητικής Νέας Δημοκρατίας, ισχυρίζεται ότι γερμανικές επιχειρήσεις, όπως η Siemens, με την υποστήριξη της γερμανικής κυβέρνησης διέφθειραν την Ελλάδα μέχρις εξοντώσεως.
Ο Καμμένος αναζητά ένα σκάνδαλο πίσω από σχεδόν όλες τις κρατικές συμβάσεις με Γερμανούς – παραβλέποντας το γεγονός ότι και ο ίδιος φέρει μερίδιο ευθύνης από το 2004 μέχρι το 2009 ως βουλευτής του τότε κυβερνώντος κόμματος.
Συνδικαλιστές ζητούν, εντωμεταξύ, μποϋκοτάζ γερμανικών προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου