Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Fit n Famous: Τα 20 πιο γυμανσμένα ζευγάρια της showbiz

Είναι διάσημοι, είναι όμορφοι και έχουν απίστευτα κορμιά. Δεν είναι άλλοι από τα πιο καυτά ζευγάρια της showbiz και είναι εδώ για να μας αποκαλύψουν τα μυστικά τους. 
Τους βλέπουμε συνέχεια να φιγουράρουν στα περιοδικά και σίγουρα θαυμάζουμε τα υπέροχα κορμιά τους
. Άλλοι έχουν μυστικά που δεν λένε, άλλοι πάλι μας αποκαλύπτουν τα πάντα για τον τρόπο ζωής τους. Μήπως να τους αντιγράψουμε;

Ashton Kutcher και Demi Moore



Όπως και να το κάνουμε έχουν και οι δύο υπέροχα κορμιά. Το μυστικό τους; Γυμνάζονται μαζί εδώ και ένα χρόνο με το διάσημο P90X πρόγραμμα εκγύμνασης για το σπίτι. Όπως έχουν δείξει και έρευνες, τα άτομα που γυμνάζονται με παρέα έχουν καλύτερα αποτελέσματα και είναι πιο πιστοί στο πρόγραμμά τους. Ο Ashton Kutcher και Demi Moore μάλλον είναι το ζωντανό παράδειγμα.

Matthew McConaughey και Camilla Alves



Ένας από τους πιο αθλητικούς άντρες κι εκείνη μητέρα δύο αγοριών και με υπέροχο κορμί. Η Camilla προτιμά την Yoga μαζί με την φίλη της Gisele Bundchen. Την βοηθά ψυχικά λέει και της δίνει την ενέργεια που χρειάζεται για το μεγάλωμα των παιδιών της. Όσο για τον Matthew προτιμά πιο εξαντλητικές ασκήσεις όπως το να πάει για τρέξιμο σε υψόμετρο 9.000 ποδιών!

Gavin Rossdale και Gwen Stefani



Μπορεί και οι δύο να λατρεύουν τη μουσική και το γιο τους, αλλά λατρεύουν και το γυμναστήριο. Εκείνος ακολουθεί ένα τακτικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο με αερόβια άσκηση και βάρη. Εκείνη όπως λέει δεν είναι φαν της γιόγκα και πιλάτες, κι ας είναι της μόδας. Προτιμά τα βάρη και το μποξ. Φυσικά και οι δυο ακολουθούν διατροφή με οργανικά λαχανικά και χωρίς καθόλου τζάνκιες.

Jay-Z και Beyonce



Μπορεί να είναι πληθωρική αλλά είναι απίστευτα σέξι. Εκείνος ένας από τους πιο fit αστέρες της Hip-hop σκηνής. Και οι δύο έχουν προσωπικό γυμναστή, τον γνωστό Marco Borges. Όπως αποκάλυψε ότι ο Jay-Z κάνει ένα πρόγραμμα που είναι διαφορετικό κάθε μέρα αλλά γυμνάζει όλο το σώμα. Απ’ ότι βλέπουμε δουλεύει!

Nick Lachey και Vanessa Minnillo



Αν και περιμέναμε ο Nick μετά τον χωρισμό του ν’ αφήσει λίγο τον εαυτό του, όχι μόνο δεν τον άφησε αλλά αρραβωνιάστηκε και το μοντέλο Vanessa Minnillo και οι δυο τους είναι στα καλύτερα τους. Και οι δύο γυμνάζονται καθημερινά αλλά όπως λέει ο Nick το μυστικό τους είναι ένα. Κάνουνε ένα ντουζάκι κάθε βράδυ μαζί όπου χαλαρώνουν και συζητούν ότι τους προβληματίζει.

Leo DiCaprio και Bar Refaeli



Όπως όλοι ξέρετε είναι και πάλι μαζί. Ο χωρισμός μάλλον τους έκανε καλό αφού και οι δυο είχαν χρόνο για τον εαυτό τους. Και αυτό φάνηκε στην εμφάνιση τους. Τα μυστικά της προπόνησή τους δεν μας τα έχουν αποκαλύψει, αυτό όμως που δηλώνουν και οι δύο είναι ότι όταν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, αυτό φαίνετε και στην εμφάνισή σου. Δεν έχουν κι άδικο.

Stephen Moyer και Anna Paquin



Τον τελευταίο καιρό τους βλέπουμε παντού! Και απ’ ότι βλέπουμε, μια χαρά κρατιούνται. Πως; Ο Stephen αποφεύγει να μας αποκαλύψει το μυστικό του για να μένει σε φόρμα, η Anna όμως όχι. Τρώει λαχανικά και φρούτα κυρίως και αποφεύγει το γυμναστήριο. Προτιμά να έχει ένα πρόγραμμα γυμναστικής που μπορεί να το κάνει οπουδήποτε και όχι απαραίτητα κλεισμένη σ’ ένα γυμναστήριο. Δεν είναι κακή ιδέα!

Mike Comrie και Hilary Duff



Από τότε που παντρεύτηκε τον γνωστό παίχτη του χόκεϊ Mike Comrie, έπαψε ν’ ανησυχεί για την σιλουέτα της. Δεν της δίνει βλέπετε και πολλά περιθώρια για να μην είναι fitness. Εκείνος ακολουθεί την καθημερινή προπόνηση της ομάδας, εκείνη κάνει τρεις φορές την εβδομάδα πιλάτες και αερόβια άσκηση. Α! και δηλώνει ότι έκοψε τα παχυντικά σνακ και τώρα τρώει λαχανικά και βατόμουρα.

Tom Brady και Gisele Bundchen



Είναι τυχαίο που ο καλύτερος παίχτης του NFL καταλήγει με το καλύτερο κορίτσι του μόντελινγκ; Μπορεί να μοιάζουν το ιδανικό ζευγάρι, αλλά όπως λένε δεν ήταν όλα ρόδινα στη ζωή τους. Ο Tom έχει δηλώσει ότι θυσίασε πολλά για να καταφέρει να γίνει ο καλύτερος παίχτης. Κι από τότε κρατιέται σε φόρμα με την προπόνηση της ομάδας. Από την άλλη η Gisele βαριέται να κάνει τα ίδια και τα ίδια κι έτσι αλλάζει συνεχώς τρόπους εκγύμνασης. Έκανε για παράδειγμα kung fu μέχρι και 2 εβδομάδες πριν γεννήσει, ενώ την αγαπημένη της γιόγκα δεν την αλλάζει με τίποτα.

Will Smith και Jada Pinkett



Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, οι Smith ξέρουν πώς να περνούν καλά και μένουν και σε φόρμα. Το μυστικό για την γυμναστική τους δεν μας το αποκαλύπτουν, αλλά το μυστικό για το γάμο τους είναι σίγουρα το σεξ. Εκείνη συνηθίζει να στέλνει πονηρές φωτογραφίες κατά την διάρκεια της ημέρας(έτσι για να ξέρει τι τον περιμένει σπίτι), κι εκείνος κανονίζει όχι πάντα μικρές αποδράσεις για τους δύο τους και μόνο. Λες το σεξ να κάνει τόσο καλή δουλειά; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου