Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

«Έκανα σεξ με τον Ronaldo και μου άφησε στο κομοδίνο 4.000 ευρώ»

Καλό κορίτσι η τελευταία «κατάκτηση» του Silvio Berlusconi, Ruby Karima.

Μετά τον πονοκέφαλο που του προκάλεσε, (τον πολιτικό πονοκέφαλο κυρίως), όχι μόνο είπε ότι ο Berlusconi την ενίσχυσε οικονομικά γιατί είχε… ανάγκη, αλλά αποκάλυψε πως έκανε σεξ και με τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Christiano Ronaldo ενώ ήταν ανήλικη!



Σύμφωνα με δημοσίευμα της Βρετανικής Sun, η Karima El Mahroug, κατά την ανάκρισή της από τους εισαγγελείς του Μιλάνου, δήλωσε πως είχε κάνει σεξ με τον παίκτη, λίγες ώρες αφότου οι δυο τους γνωρίστηκαν σ’ ένα κλαμπ και μάλιστα όταν εκείνη ήταν ακόμη ανήλικη.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της, ο Christiano γνώριζε πως εκείνη ήταν μόλις 17 χρονών όταν έκαναν σεξ σ’ ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μιλάνο. Όταν εκείνη ξύπνησε την άλλη μέρα το πρωί, ο διεθνής ποδοσφαιριστής είχε φύγει, αφήνοντάς της στο κομοδίνο 4.000 ευρώ.

Όπως τόνισε η Karima, εκνευρίστηκε τόσο πολύ από τη συμπεριφορά του, που όταν τον ξανασυνάντησε σε άλλο κλαμπ του πέταξε στο πρόσωπο ένα ποτήρι σαμπάνια.

Τώρα δηλαδή τί την πείραξε;

Οτι έφυγε και την είχε πληρώσει, ή ότι τα ευρώ ήταν μόνο 4.000; Γιατί κάτι πρέπει να την πείραξε δηλαδή... Μάλλον το πρώτο θα μας πείτε ε; Έτσι θέλουμε να πιστεύουμε κι εμείς...

Την είδηση μάλιστα δημοσίευσαν και μέσα ενημέρωσης του ίδιου του Berlusconi, με τον τίτλο: «Γιατί οι εισαγγελείς κάνουν ντρίπλα στον Ronaldo;». Ο ίδιος ο παίκτης αρνήθηκε τις κατηγορίες. Σε δήλωσή του, ο σταρ του ποδοσφαίρου τονίζει ότι δεν ξέρει ούτε έχει δει ποτέ του την συγκεκριμένη γυναίκα.

«Συγκεκριμένα, στις 29 Δεκεμβρίου του 2009 ήμουν στη Μαδρίτη και προπονούμουν όπως και την επόμενη ημέρα. Μάλιστα, τη συγκεκριμένη περίοδο από τον Δεκέμβριο του 2009 έως και τον Ιούνιο του 2010 δεν πήγα ούτε μία φορά στο Μιλάνο, ένα γεγονός που μπορεί εύκολα να αποδειχτεί. Είμαι για άλλη μια φορά θύμα ψευδών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων. Όπως και άλλες φορές δεν θα δείξω καμία επιείκεια σε όσους εμπλέκουν το όνομά μου σε τέτοιες ιστορίες και δεν σέβονται ούτε την αξιοπρέπεια του ατόμου ούτε το επάγγελμά τους», αναφέρει στην δήλωσή του.

Πηγή: star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου